De resolutie van Sharon Pieksma

307 mensen doen mee

Ik ben Sharon Pieksma, ik ben model en ik ga de wereld schoner maken. Doe jij mee?

Elke dag belanden er vrachtwagens vol met plastic afval in de zee en oceaan. Microplastics vind je tegenwoordig overal, zelfs in de vis die je eet. Dit moet stoppen! Ik ben van kleins af aan al bezig met hoe ik me in kan zetten voor de natuur. Vroeger wilde ik zelfs Minister van Natuur worden. Dat is het (nog) niet geworden, maar vorig jaar won ik Miss Universe NL en heb ik wereldwijd aandacht kunnen vragen voor het gigantische plastic probleem wat we hebben.

Gelukkig zijn er veel alternatieven voor plastic te vinden. Eigenlijk zoals het vroeger was. Steeds meer mensen nemen weer hun eigen tasjes meenemen voor boodschappen en een eigen drinkfles. Maar er ligt nog steeds veel zooi op straat.

Daarom ga ik het komende jaar zo veel mogelijk plastic zwerfafval opruimen en meer awareness creëren voor het plastic probleem. Een stukje per dag is al genoeg. Als je dat met een lach doet en volhoudt, dan maak je echt een verschil! 

De challenge is officieel op 1 februari van start gegaan, maar je kunt uiteraard nog steeds mee doen. Schrijf je hieronder met je email adres in en ik deel m’n tips & tricks met je!

Vanaf: 6 januarit/m 31 december 2021
Thema: Zwerf-afval & Plastic

DOE JE MEE?

VUL HIER JE EMAILADRES IN EN WIJ DELEN INSPIRERENDE TIPS&TRICKS OM JE VOORNEMEN VOL TE HOUDEN. SAMEN GAAN WE DIT FIXEN!