De resolutie van Sabrina Starke

172 mensen doen mee

Ik ben Sabrina Starke, singer-songwriter uit Rotterdam, en ik ga dit jaar mijn eigen voedsel verbouwen. Doe jij mee?

Ik haal veel kracht en energie uit de natuur, dus het was voor mij logisch om op zoek te gaan naar een plek waar ik in contact kon staan met de natuur. Daarom besloot ik vrijwilligerswerk te doen bij Voedselbos de Overtuin. Bezig zijn in een tuin geeft zoveel voldoening en je maakt een echte connectie met de natuur. Je begrijpt veel beter hoe belangrijk het is om de natuur te ontzien. Zodat zij ons weer kan voeden.

Lokale en seizoensgroenten en fruit zijn heerlijk en ondersteunen de gezondheid ook goed. Zelf voedsel verbouwen is dus super leuk en ook nog eens lekker, gezond én betaalbaar.

Daarom ben ik deze challenge gestart en ga ik dit jaar experimenteren in mijn achtertuin door m’n eigen groenten verbouwen. Als je geen achtertuin hebt kan dat ook al op je balkon, je kan een geveltuin aanleggen of samen met je buren aan de slag.

De challenge is officieel op 1 februari van start gegaan, maar je kunt uiteraard nog steeds mee doen. Schrijf je hieronder met je email adres in en ik deel m’n tips & tricks met je!

Vanaf: 1 februarit/m 30 september 2021
Thema: Gezonde voeding

DOE JE MEE?

VUL HIER JE EMAILADRES IN EN WIJ DELEN INSPIRERENDE TIPS&TRICKS OM JE VOORNEMEN VOL TE HOUDEN. SAMEN GAAN WE DIT FIXEN!