Pret Peloton

Informatie

Tijd
8.30 (sportief), 12.00, 13.00 en 14.00
Datum
11 september 2021
Prijs
€ 11 / € 37,50 groepsticket
Locatie
Route: Keilecafé (Rotterdam) naar Pele (Hoek van Holland strand)

Join the ride!

Op zaterdag 11 september 2021 organiseren Dus Wat Gaan Wij Doen en Kongsi dé social ride van deze zomer: Pret Peloton. Vanaf Rotterdam fiets jij samen naar het strand. Onderweg verrassen we je met muziek, kunst & natuur.

LET’S GOOOO

Fietsen is super gezond voor jou en voor onze planeet. Toch stappen we voor deze afstanden niet vaak op de fiets. Na je tocht met het Pret Peloton weet je wel beter. Een groot feest en nog leerzaam en sportief ook. Let’s go!

WAT JE TEGENKOMT
De route heeft meerdere stops met een flinke dosis muziek, kunst, natuur & een hoop gezelligheid. Van een masterclass wildplukken tot een soundscape in het bos. En van fietsen door het Hollandse polderlandschap tot lekker loungen aan het strand.

Bij eindpunt Pele Surf Shack komen we samen voor een drankje en een bite, onder het genot van verschillende live performances. Het event sluiten we af met een banger van een optreden door psychedelic funkband YĪN YĪN.

PRAKTISCH

START & FINISH

Startpunt: Keilecafé Rotterdam (Keilewerf)
Finish: Pele Surfshack (Hoek van Holland Strand)
De route vind je in Google Maps

 

TICKETS

Ticket: € 11,-
Vrienden-ticket (4 personen): € 37.50

Pret Peloton 2021 is uitverkocht.

Heb je een ticket bemachtigd? Check hier onze servicemail nog handige tips & info over Pret Peloton 2021.


SCHEDULE

Er zijn twee verschillende programma’s, afhankelijk van de wave die je kiest: de Bomba Bomba Wave of de Regular waves.

Regular Wave
Met de regular wave bepaal je zelf je tempo, met je stadsfiets, (stads)racefiets of deelfiets. De duur van de ride, inclusief programma, is ongeveer 4 uur en er is tot 21.00 uur programma bij strandtent Pele. Vanaf Pele kun je ervoor kiezen om op eigen gelegenheid  met de fiets terug te gaan of (met de fiets) de metro te pakken.

Jij bepaalt zelf wanneer je start:

  • Wave 1: 12:00 (Uitverkocht)
  • Wave 2: 13:00 (Uitverkocht)
  • Wave 3: 14:00 (Uitverkocht)

Bomba Bomba Wave: voor wielrenfans (Uitverkocht)
Zin in een sportieve uitdaging en is 30 km/u voor jou goed te doen? Kies dan voor de Bomba Bomba Wave. Je start dan om 8.30 uur bij RWC Ahoy voor een echte wielren-clinic. Vervolgens ga je richting het startpunt van het Pret Peloton bij Keilecafé. Vanuit daar doe je enkele stops aan en kun je chillen bij strandtent Pele, waar dj’s en een band spelen. Aan het eind van de dag fiets je samen weer terug naar Rotterdam.

BIKE RENTAL

Band lek of geen chille fiets in je bezit? Huur dan een Donkey Republic fiets met 50% korting via onze discount code DONKEYPRET (werkt alleen op 11 september). Je kunt je Donkey dan bij Hoek van Holland Strand achterlaten en met de metro terug. Via de app van Donkey Republic zie je waar DR-fietsen zijn gestald die jij kunt huren. Handigste is om dit te doen wanneer je thuis vertrekt, er staan namelijk geen extra DR-fietsen gestald bij Keilecafé. Zodra je bij Hoek van Holland Strand aankomt, kun je de DR-fiets stallen bij de andere fietsen. Bij vertrek kun je ervoor kiezen om lopend, met de bus of met de DR-fiets naar de metrohalte Hoek van Holland Haven te gaan.

COVID-PROOF

Je kiest zelf je startmoment, met genoeg afstand tot andere fietsers en in de buitenlucht. Pret Peloton kan daarom zonder testen op een veilige manier doorgaan!

Tickets

Powered by

Pret Peloton is een concept van DWGWD-maker Kongsi.

Mogelijk gemaakt met steun van: Fietsalliantie Rotterdam, Gemeente Rotterdam regio Hoek van Holland en Popunie.

Het programma van Pret Peloton maken we samen met poppodium BIRD, Bomba Bomba Cycling, Donkey Republic, Giraffe Coffee Roasters, Herenboeren, Keilecafé, Natuurmonumenten, Pele Surf Shack,  RWC Ahoy, Stichting Stelling 33, Voedseltuin Vlaardingen, Vroes Crew, Wij.land en Zeemansboter Pindakaas