Pioniers Lounge - Dus Wat Gaan Wij Doen


Pioniers Lounge

Alles op dit podium volg je in dit Zoom kanaal: https://us02web.zoom.us/j/81624776449

We zijn allemaal (constant) onderweg ten aanzien van de klimaatuitdaging én hebben allemaal ooit de eerste stappen moeten zetten. De ene voet voor de andere. Negen pioniers delen een verhaal over hun ‘reis’ ten aanzien van deze thematiek. Hoe zijn ze begonnen? Waar staan ze nu? Maar natuurlijk ook: hoe ziet de toekomst er uit?

Op dit podium komen negen pioniers aan het woord die allemaal op een moment gedacht hebben ‘Potver, dit kan anders!’ In een PechaKucha presentatie van tien minuten nemen ze je mee op hun reis vanaf dit ‘Aha!’- moment naar waar ze nu staan en blikken ze vooruit naar de weg die ze met hun product, project of bedrijf nog voor de boeg hebben. Wie weet, wellicht blijkt er in jou ook wel een duurzame pionier te schuilen…

Er zijn drie rondes met steeds drie pioniers. Na elke ronde is er de gelegenheid om met een pionier verder door te praten tijdens een break-out sessie van 5 – 10 minuten. Tijdens de presentaties kan je in de chat aan de host doorgeven met welke spreker je een break-out in zou willen. Voor tijden en planning, check het blokkenschema.

Voor de talks op deze stage hoef je geen extra ticket te halen, je hoeft je enkel aan te melden voor het algemene ‘Dus Wat Gaan Wij Doen’ online event.

Hieronder vind je het programma dat op dit podium plaatsvind. Wil je al het programma zien? Ga dan naar het programma overzicht.

Your Website Title