F#@$ this. Wij gaan dit fixen.

Wij zijn de eerste generaties die de gevolgen van klimaatverandering gaan merken. En de laatsten die er wat aan kunnen doen. Maar daar schrikken we niet van, wij gaan die uitdaging aan. Niet met opgeheven vingertje, maar met opgestroopte mouwen én een let’s go mentaliteit.

Dit gaan wij doen

Het klimaatprobleem fixen, da’s nogal een uitdaging. Wij gaan je helpen te navigeren door het oerwoud van mogelijkheden. Op veel verschillende manieren; met documentaires, podcasts, artikelen en groot event in BlueCity Rotterdam. Allemaal om je te helpen die reis naar jouw duurzame zelf te maken.

Dore’s Documentaires

Dore van Duivenbode gaat samen met Brandpunt+ op haar eigen reis en zoekt naar antwoorden. Want wat gaan we (anders) doen als het gaat om: reizen, voortplanten, werken én onze stem gebruiken?

Hét festival

We gaan met z’n allen aan de slag op het DWGWD festival op 9 februari in Rotterdam. Ontmoet pioniers, professors, makers, ondernemers en andere enthousiastelingen.

Artikelen

We duiken dieper in onderwerpen en bevragen pioniers en mensen met een bijzonder verhaal naar hun reis. Geschreven en gepubliceerd door de toppers van Brandpunt+.

Podcasts en Strips

Doe de quiz, ontdek waar je staat op jouw reis en stap in bij de juiste podcast met strip. Die helpen jou  verder  naar de volgende stap in jouw reis naar je duurzame zelf. Gemaakt in samenwerking met de toppers van Vrij Nederland.

Wie zijn wij

DWGWD 1000 750

Wij zijn een club jonge mensen die allemaal een bijdrage willen leveren aan de oplossing van het klimaatprobleem. Documentairemakers, schrijvers, eventorganisatoren en marketeers. Samen willen we zoveel mogelijk anderen inspireren om aan de slag te gaan. Het is aan ons om de handschoen op te pakken. Wij zijn de generatie die het moeten gaan fixen!

Heb je vragen, of wil je meer info?

Partners

Dit doen we natuurlijk niet alleen. Deze helden helpen mee.

logo-ifund dus wat gaan wij doen
blue city logo
brandpunt plus logo
Vrij_Nederland 400 400
logo Square transparant BG
Gemeente Rotterdam logo
Stichting stimuleringsfonds creatieve industrie 300300
Haal vast je ticket