Gedaan - Dus Wat Gaan Wij DoenGedaan

Dus wat hebben we gedaan?

Dus Wat Gaan Wij Doen bestaat sinds 2019. In dat jaar hebben we een grote crossmediale campagne gemaakt inclusief podcasts, documentaires, lezingen en het DWGWD festival. Sinds 2020 zijn we samen gegaan met festival Make The World Great Again, dat in 2017 en 2018 in Amsterdam plaatsvond. Op deze pagina vind je een overzicht van wat we de afgelopen jaren dus gedaan hebben.

Okt 2020 – Online festival

Afgelopen oktober organiseerden we alweer het tweede online festival in deze gekke festivalloze zomer. Compleet met blokkenschema, food court en verschillende podia gevuld met inspirerende sprekers. Van visionairs tot innoverende nieuwkomers. Een aantal talks zijn terug te kijken via deze pagina.

Mei 2020 – Online festival

Afgelopen mei organiseerden we een online festival, compleet met plattegrond, food court en verschillende podia gevuld met inspirerende sprekers. Van visionairs tot innoverende nieuwkomers. Een aantal talks zijn terug te kijken via deze pagina.

DWGWD 2019

In 2019 organiseerden we in BlueCity het eerste Dus Wat Gaan Wij Doen? Festival! Een volle dag vol inspiratie, goede voornemens en de handen uit de mouwen programma. En dat niet alleen, we maakten een multimedia campagne met documentaires, artikelen en meer. Allemaal terug te kijken en lezen.

>> Dore’s Documentaires
>> Artikelen
>> Interactieve podcasts & strips