Bioscoop - Dus Wat Gaan Wij Doen


Bioscoop

Films zijn een prachtige manier om het verleden én de toekomst te verbeelden. We maakten zelf eerder een viertal documentaires om het vooral over de toekomst te hebben en wat jouw rol hierin kan zien. En zo gingen velen ons voor. Hier vind je een selectie van een aantal inspirerende docu’s gemaakt door onze partner Patagonia. Scroll naar beneden om ze te bekijken!

Viewing party

Om 19.30 presenteren we via ZOOM samen met Patagonia Unbroken Ground (2016). Een geweldige korte documentaire over de toekomst van ons voedselsysteem. Hier vind je daar meer info over.

Bioscoop
Lessons from Jeju | Freediving and Motherhood with Kimi Werner

Een duik in een eeuwenoude cultuur via een kijkje in het leven van een groep freedivende vissersvrouwen die vaak worden beschouwd als de eerste werkende moeders van Korea. Wat is nalatenschap, hoe vormt zich dat en.. wat wordt die van ons?

Life of Pie | Pizza and Bikes Can Fix Anything

Twee onconventionele vrouwen die een van de meest conservatieve steden hervormden. Ingrediënten: pizza en fietsen. Wat zijn conventies en wat zijn gezonde recepten voor het ombuigen daarvan? 

Dirt Magic | From Dying Mining Town to Mountain-Bike Mecca

Van leeglopend mijngebied naar mountain-bike hemel. Hoe bouw je iets moois op de fundamenten van een oude industrie die ophoudt?

Dirt Magic | From Dying Mining Town to Mountain-Bike Mecca

Bosbaad mee met een groep skiërs, snowboarders, wetenschappers en helers. Als bomen konden praten praten? Nope, eerder andersom: zodra wij leren luisteren.. 😉